Deze workshop geeft je een nieuwe kijk op de smaak zoet. De juiste balans in zoete gerechten is niet alleen lekker maar ook gezond. Je leert over ‘goed zoet’ en wat de voordelen daarvan zijn voor je lichaam. De natuurvoedingskeuken is hierbij het uitgangspunt. Na deze workshop zet je met gemak de lekkerste hapjes, drankjes en toetjes op tafel, zonder gebruik te maken van geraffineerde suikers en zuivel.
Docent Katrien van der Eerden demonstreert een aantal zoetbereidingen en zelf ga je ook aan de slag. Bij binnenkomst ontvang je een kopje warme amazake met gember en zoete mochi. Vervolgens leer je onder andere heerlijke kastanjemadeleines maken, bak je een vegan appeltaart en maak je kennis met verschillende ingrediënten uit de natuurvoedingskeuken. Gezamenlijk ga je de zelfgemaakte gerechtjes proeven. De ingrediënten waarmee je tijdens de lessen kookt zijn bij het cursusbedrag inbegrepen!
Korting op je boodschappen
In de workshop gebruiken we onbewerkte en biologisch-dynamische ingrediënten. Deze zijn te vinden bij Gimsel, supermarkt voor natuurlijke voeding en cosmetica. Als kennismaking krijg je bij deelname aan de kookworkshop een voucher met eenmalig 10% korting op je boodschappen bij Gimsel. Met je boodschappen, recepten en inspiratie kan je direct thuis aan de slag!
Data
Zaterdag 8 maart
Tijd
14.00 tot 17.00 uur
Ruimte
Kookstudio
Prijs
€ 75,00 inclusief ingrediënten